Home Zdrav život Život i rad pod stresom – Kako se osloboditi

Život i rad pod stresom – Kako se osloboditi

Kad ste pod stresom, vaše telo i psiha su u grču. Zbog toga magnezijum pomaže u lakšim slučajevima da se osećate odmornije.

Grč se oseća i na ćelijskom nivou tj. I na ćelijskom nivou se oseća nedostatak protoka energije. Vaša ćelija se pretvara u jedan pretrpan tavan u koji ni igla ne može da stane. Svaka informacija koja je došla do vas se odbija od takvo telo i odlazi u nepovrat, a samim tim i vaša prilika da rešite problem koji je doveo do stresa.

Ako se život i rad pod stresom dešava u dužem periodu dolazi se u stanje burn out sindroma-sindroma izgaranja koji je kao takav prepoznat i u medicini.

Nažalost , nije dovoljno samo postati svestan problema (mada je to odličan prvi korak) da bi se energija vratila. Potrebno je „spremiti tavan“. Postoje mnoge uspešne metode rada na sebi koje to omogućuju.

Rekonektivno isceljenje znači upravo to-ponovno konektovanje i to je najblaže rečeno isceljivanje za „lenje“. Potrebno je samo apsolutno verovati.

S obzirom da svi znamo do kakvih oboljenja stres može da dovede, uvek je prava stvar izabrati preventivu. Ako RI može da regeneriše ćelije i oporavi čoveka od oduzetosti posle šloga… još lakše može i da vas oporavi od stresa, bez da čekate da se desi neko oboljenje.